Over ons

Mezzaluna heeft er een zusje bij gekregen!

Op 1 juli 2022 opende Brasserie Herenberg in landelijk Gulpen haar deuren. Ingrid en Lex Blanker hebben de smaak te pakken gekregen en zijn naast Mezzaluna een tweede zaak gestart in Euverem, gemeente Gulpen. Bij Brasserie Herenberg wordt u verwend met heerlijke koffievariaties, vlaaien, zalig zelfgemaakt ijs, alcoholische dranken, frisdrank en super lekkere lunch-en dinergerechten. Kortom allemaal lekkers om de inwendige mens mee te versterken en van te laten genieten, terwijl je je ook nog te goed kunt doen aan het geweldige uitzicht op het glooiende Gulpens heuvellandschap.

Brasserie Herenberg ligt prachtig gelegen, naast een van de mooiste familiecampings van Zuid-Limburg, camping de Osebos. Campinggasten zijn zeer welkom, maar ook wandelaars, fietsers of mensen die een dagtour maken zijn meer dan welkom.  Kinderen kunnen met mooi weer gebruik maken van de speeltuin van de camping en daar heerlijk spelen, terwijl ouders genieten op ons buitenterras. Brasserie Herenberg is een mooie uitrustplek met een gevarieerde mondiale kaart.

Het aanbod van Brasserie Herenberg en Mezzaluna verschilt iets, omdat Mezzaluna een echte ijssalon en pizzeria is met vooral een typisch Italiaans aanbod en Herenberg een brasserie is met een gevarieerde kaart. Er zijn overeenkomsten, maar ook duidelijke verschillen. Dus hoe leuk zou het zijn als we u bij beiden zaken mogen begroeten om te ontdekken welke uw favoriet is bij Mezzaluna en welke bij Brasserie Herenberg. Gaat u die uitdaging aan?

Wij kijken uit naar uw bezoek!

De eigenaren van de nieuwe brasserie zijn Ingrid, Britt en Lex Blanker en zij heten u van harte welkom in hun tweede familiebedrijf. Ingrid en Lex zijn broer en zus en Britt is de dochter van Lex. Ingrid en Lex begonnen samen ijssalon-lunchroom-pizzeria Mezzaluna in hartje Gulpen, in augustus 2017. Het waren hun eerste stappen op het horecagebied en die bleken gelukkig zeer succesvol. Ingrid had en heeft de dagelijkse leiding in Mezzaluna, Lex doet alle andere dingen achter de schermen, maar heeft ook nog een bedrijf in visueel management en Britt heeft vanaf het begin meegewerkt naast haar studie. Britt ontdekte door het bijbaantje bij haar vader en tante, dat de horeca een mooie sector is en besloot om bij de start van het tweede bedrijf, in juli 2022, in te stappen als mede-eigenaar. Samen met het Brasserie Herenberg-team willen zij naast hun andere horecazaak, managementbedrijf en studie,  de uitdaging aangaan om Brasserie Herenberg net zo succesvol te laten zijn als Mezzaluna.